Lim

Kongsi Rahsia! 5 Cara Naikkan Sales Business F&B Anda

Hi, adakah anda owner dalam bidang makanan dan minuman (F&B) yang sentiasa dalam masalah nak kekalkan business? Rasa macam hidup dalam dugaan setiap hari, kan? Memang mencabar la zaman sekarang, terutamanya dalam industri F&B. Susah gila nak dapat staff yang betul-betul komited, kan? Hari ni, saya nak kongsi rahsia kat korang –  “5 Cara Naikkan […]

Kongsi Rahsia! 5 Cara Naikkan Sales Business F&B Anda Read More »

5 Tips untuk Katering Di Luar Rumah

Perkara biasa untuk mengadakan majlis makan-makan di luar rumah di Malaysia. Salah satu sebab kenapa orang suka tempah katering adalah, mereka nakkan suasana yang berbeza, memudahkan kerja tidak perlu untuk menggunakan tenaga berlebihan. Disamping cipta pengalaman serta kenangan manis untuk majlis. Selain dapat rasa suasana alam semula jadi sambil menikmati makanan yang disajikan. Tak kira

5 Tips untuk Katering Di Luar Rumah Read More »

ms_MYMalay