6 Servis Eksklusif

Untuk Para Usahawan

yang ingin menyelaraskan operasi perniagaan dan melipatgandakan keuntungan

Dengan Pengalaman Melayani 100,000+ Usahawan

~70% Usahawan
Mengabaikan Akibat Proses
Pembekalan Barang Yang Tidak Teratur

Tanpa rancangan dan prosedur pembekalan barang yang teratur, ramai usahawan menghadapi cabaran berikut:

Jangan Biarkan Gangguan Pembekalan Barang Menghalang Kejayaan Perniagaan Anda!

Biarkan Pakar AlatDapur Membantu

Berbeza Dengan Pembekal Peralatan Dapur Lain,

kami bukan sahaja memberitahu

RANCANGAN PEMBEKALAN BARANG YANG ANDA WAJIB ADA

Melaksanakan Rancangan Anda

Penghantaran Segera

Kami menyimpan stok sedia untuk memastikan anda mendapatkan segera peralatan dapur yang diperlukan, mengurangkan gangguan dalam operasi bisnes anda.

20+ Tahun Pengalaman

Kepakaran kami dalam peralatan dapur untuk hotel, restoran, kafe, dan katering memastikan anda menerima penyelesaian yang paling sesuai berdasarkan bisnes dan bajet anda.

Perundingan Percuma

Kami berikan panduan dalam memilih peralatan dapur yang sesuai berdasarkan bajet dan jenis bisnes anda, memastikan anda mengelakkan perbelanjaan yang tidak perlu.

Harga Eksklusif

Kami menghargai hubungan jangka panjang dengan anda, para usahawan. Itulah sebabnya kami menawarkan harga perniagaan eksklusif untuk menyokong bisnes anda.

Penyelesaian Sehenti

Anda boleh dapatkan segala keperluan dapur bisnes F&B di sini. Dari periuk, pinggan mangkuk, hingga kanopi, chafing dish dan hoob & hob, 16,000+ jenis produk ada di sini.

Servis Selepas Jualan

Servis kami tidak tamat selepas jualan. Perkhidmatan selepas jualan kami termasuk jaminan, penyelenggaraan, pelan pembekalan semula dll, untuk memastikan kejayaan bisnes anda.

Dengan bekerjasama bersama AlatDapur, Anda Akan Dapat:

01.

Pulihkan Fokus Anda‚Äč

Bebaskan diri anda untuk menumpukan sepenuh perhatian kepada perniagaan harian dan tinggalkan tugas-tugas yang BUKAN tugas anda seperti mencari perlatan daripada pembekal dan mengambil bekalan dari kedai-kedai.

02.

Tingkatkan Pendapatan Anda

Pelaburkan semula masa anda secara mampan dan manfaatkan tenaga anda untuk menghidupkan projek dan peluang baru.

03.

Berhenti Menanggung Beban Berat

Mengapa perlu melakukan semuanya sendiri sedangkan terdapat pakar seperti kami di AlatDapur yang boleh membantu usahawan seperti anda.

04.

Lakukan Dengan Betul Pada Kali Pertama

Hentikan pencarian siapa PEMBEKAL YANG BOLEH DIPERCAYAI. Ianya hanya akan memakan masa dan tenaga anda. Permudahkan urusan pencarian anda bersama kami hari ini.

05.

Kawal Perniagaan Anda

Memiliki sistem penyediaan semula yang lengkap akan memastikan anda sentiasa mendapatkan bekalan terbaik untuk perniagaan dan pelanggan anda. Ini perniagaan anda. Anda akan kekal berkuasa.

Proses Kerja Kami

01.

Perundingan Awal

Mulakan perjalanan dengan menghubungi kami. Kongsikan maklumat penting seperti jenis perniagaan F&B, nama perniagaan, alamat, tahun beroperasi, dan keperluan khas anda. Bantu kami memahami impian kuliner anda.

02.

Penyenaraian Harga Telus

Dapatkan sebut harga terperinci tanpa unsur tersembunyi. Harga produk, caj penghantaran, dan maklumat tambahan yang anda perlukan akan disertakan dalam penyenaraian khas anda.

03.

Pembayaran & Penghantaran Pantas

Untuk produk yang tersedia, nikmati kemudahan pembayaran dan penghantaran dalam masa 2 jam (Klang Valley sahaja). Mudah dan selamat – bagi memastikan operasi dapur anda sentiasa berjalan lancar.

04.

Perkhidmatan Selepas Jualan

Komitmen kami tidak berakhir dengan jualan. Nikmati perkhidmatan selepas jualan yang tiada tandingannya, termasuk waranti, rancangan penyediaan semula, dan sokongan berterusan.

HARGA PERNIAGAAN EKSKLUSIFSERVIS PENGHANTARAN DALAM HARI YANG SAMA20+ TAHUN PENGALAMAN INDUSTRISOKONGAN SELEPAS JUALAN YANG MENYELURUH

Kami Bersedia.
Adakah Anda?

Lawati Kedai Kami

ms_MYMalay